Stargate lagi.. ;(

Aneh-aneh aja tempat daftar domain yang satu ini, Stargate. Hari ini mereka kirim e-mail lagi yang isinya begini:

Benny:
Thank you for your email and we apologize for the inconveniences. Please
reply to this email with your credit card number so that we can confirm the
charges processed to your credit card. Once we have confirmed any extra
charges, we will issue a credit to your credit card immediately.

Best regards,
Tara
Stargate

Padahal domain itu barusan gue daftarin di GKG dengan sukses. Gila kan?!

»

Stargate…

Minggu lalu daftarin domain baru dan bikin account baru buat teman di kantor via stargate, eh pas besoknya dicek tuh domain masih free, account baru gak bisa login, dan parahnya CC udah di charge.. ;( ugh… ;(

Setelah dikomplain, jawaban dari mereka:

Benny,
Those domain(s) were not successfully registered. Please try to register
those domain(s) again making sure you enter in valid namesevers when
registering the domain(s). You should not be double billed. If you believe
you were billed, please contact customerservice@stargateinc.com for the
appropriate refund.

Best Regards,
Andrew W.
Stargate Technical Support

»

311 » 319« «...2040...310311312...» »